Oudercommissies

 

Evenementencommissie

Organiseren van het zomerfeest. 
Organiseren van andere bijzondere gebeurtenissen zoals 3 oktober, Sinterklaasfeest, Kerst en Pasen. 

 

Docu commissie

Verzorgen van het documentatie centrum en leeondersteuning bieden aan de kinderen.

 

Luizencommissie

Zorg dragen voor een stukje hygiëne op school door voorlichting te geven aan ouders, de haren van de kinderen te controleren op hoofdluis wanneer er een sprake is van een uitbraak.

 

PR-en communicatiecommissie

Werken aan een beter contact tussen ouders en school en de bekendheid van onze school in Leiden en de regio. Wij zijn aanwezig bij open dagen van school en organisaties in d eomgeving. Wij geven advies over communicatie-activiteiten, de inzet van communicatie-middelen, schrijven teksten en maken foto's.

 

Sport en spel commissie

Wij begeleiden de sportevenementen, zoals de koningsspelen en de gemeentelijke sporttoernooien.

 

Tuincommissie

Wij hebben als doel het enthousiast maken van kinderen, ouders en leerkrachten voor alles wat groeit en bloeit op het groene schoolplein en in de schooltuin. Wij denken mee over de inrichting en het gebruik van de moestuin. Bovendien zijn wij enthousiast aanwezig om mee te helpen op de tuinwerkmiddagen en -avonden.

 

Verkeerscommissie

Wij zetten ons in voor het vergroten van de verkeersveiligheid rondom de school. Voor dit schooljaar is het doel het verbeteren van de verkeerssituatie bij het parkeerterrein van de Hoogvliet. Ook helpen wij bij het de praktijklessen verkeer aan alle bouwen.
  

OPROEP-ouders

We zetten ons incidenteel in voor losse projecten op school of als éénmalig extra hulp een commissie willen versterken. Een paar voorbeelden: kinderen begeleiden van en naar een activiteit buiten school, extra hulp bij het zomerfeest en indien nodig bij de andere feesten.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren