Open dag Montessorischool Apollo was een groot succes!
9 oktober

Inline imageVandaag, 9 oktober, stond de jaarlijkse Open dag op het programma, en wat was het weer een succes. Meer dan tien gezinnen bezochten onze montessorischool en werden door de kinderen van groep 8 rondgeleid door de school, de schooltuin en over het groene schoolplein. Zowel in het Nederlands als in vloeiend Engels!

 

Bezoekers werden bij het hek verwelkomd door de kinderen en naar het montessoriaans ingerichte extra lokaal op de bovenverdieping gebracht. Daar waren enthousiaste ouders aanwezig die samen met Martine de bezoekers vertelden over de school. Na een kopje koffie of thee was het kijken en ervaren geblazen. De rondleiders vertelden, onder andere, over het werk met de montessorimaterialen, de weekplanners en de activiteiten in de schooltuin. Vroegen de bezoekers om verduidelijking, dan namen de rondleiders uitgebreid de tijd om daaraan gehoor te geven. Slotconclusie: zowel rondleiders, ouders als teamleden zijn ervan overtuigd dat we de bezoekers een compleet en representatief beeld gegeven hebben van ons montessorionderwijs, van peutergroep tot bovenbouw.

 

Langs deze weg willen we de kinderen van groep 8 en de ouders die ons geholpen hebben in de organisatie nogmaals hartelijk danken voor hun inzet. Samen hebben we onze montessorischool weer goed in the picture gezet!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...