Winnaar Finale Voorleeswedstrijd 2018 bekend!
11 oktober 2018 15:53

Gleb voorleeswedstrijdVandaag vond de finale van de Voorleeswedstrijd in de bovenbouw plaats. Na drie zinderende groepsfinales, was het om 13.15u tijd voor de Grote Finale in de speelzaal. Maaike, Gleb en Ingmar stonden bij aanvang van de finale op de gang, zenuwachtig duimen te draaien en met elkaar te smiespelen, terwijl het publiek hun luisterinstructies ontving. Na de instructies namen de juryleden plaats achter een heuse jurytafel en werden de lezers officieel welkom geheten door meester Wouter. Om de beurt lazen de finalisten vijf minuten voor uit hun zelfgekozen voorleesboek. Het was weer mooi om te zien hoe goed onze finalisten zich hadden voorbereid: toon, tempo, zithouding, contact met het publiek, het werd allemaal weer goed in de praktijk gebracht.  


 


Zoals altijd wel het geval is, viel het voor de jury niet mee een winnaar aan te wijzen. Na grondig overleg tussen de juryleden kwam er uiteindelijk één winnaar der winnaars uit de bus, namelijk: Gleb Vitik. Bij dezen willen we Gleb nogmaals hartelijk feliciteren met zijn overwinning, na een zeer fraaie voordracht.


 


Uiteraard willen we ook alle deelnemers aan de voorrondes en de andere twee finalisten, Ingmar en Maaike, heel erg bedanken voor de vele minuten leesplezier die zij hun groepsgenoten en -leiders geboden hebben!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...