Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Leiden, 23 juni 2022

 

artisVandaag was het dan eindelijk zover, de middenbouw van Montessorischool Apollo was op schoolreis. Voor alle middenbouw kinderen was het de eerste keer, voor sommigen zelfs de eerste keer in een bus. Na een uitgestelde en een aangepaste schoolreis konden we vandaag echt op pad. Om 9 uur werden we uitgezwaaid door heel veel ouders en begon onze reis naar Artis. 

 

 

We koppelen onze schoolreizen aan het komische programma, dit jaar het heelal. artis

In Artis aangekomen, konden de kinderen eerst een uurtje rondkijken en fruiteten, daarna stond er les in het Planetarium op het programma. De reis door het heelal. Extra speciaal, omdat alle lessen voor vandaag al gereserveerd waren en er een les speciaal voor ons is ingepland. De kinderen en de ouders (de juffen ondanks ze de les al kenden, stiekem ook ;-)) Na de lunch hebben de kinderen met hun begeleiders vrij door het park mogen lopen. Om half twee kregen ze een ijsje. Nog eventjes vrij door het park, met tot slot nog een groepsfoto. Na een enerverende dag vertrokken we om 16.15 uur weer richting Leiden. 

 

AVG

 

Vanmorgen in de gang was de lach niet van de gezichten te krijgen. Iedereen had er zo'n zin in! We hebben allemaal zeer genoten. Het was in alle opzichten een stralende dag!

 

We willen alle hulpouders nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp.

 

Groetjes,

 

Lotte en Jacintha 

 

ps. in de blog van de mb staan de persoonlijke foto's van vandaag ;-)