Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

p2

Leiden - vrijdag 15 april 2022

 

Op Montessorischool Apollo stond de dag in het teken van Pasen. Alle kinderen kwamen op hun paasbest naar school. De juffen en meesters hadden gisteren met de kinderen de klassen keurig en fleurig gemaakt voor het paasontbijt. Dit was weer voor het eerst dat ze dit weer konden doen. Het ontbijt bestond o.a. uit bruin brood en matzes, er was verschillend beleg waaruit de kinderen konden kiezen (hartig en zoet) er waren eieren en groente & fruit. Iedereen heeft heerlijk zitten smikkelen. Mooi om te zien hoe trots sommige kinderen waren dat ze zelf hun brood hadden klaargemaakt. Er was melk, thee en water te drinken. 

p1

 

Na het paasontbijt werden de groepen (per bouw) opgewacht door de Paashaas op het schoolplein. Zij nam de kinderen mee naar een speeltuintje verderop waar zij paaseieren had verstopt. Voor elk ei dat er werd gevonden kreeg de klas één punt. Er was één heel speciaal ei, het gouden ei die 25 punten waard was. De gelukkige winnaars waren dit jaar OBB, MBB en BBC. Heel toevallig en onverwachts werd er ook een vintage-ei gevonden door iemand uit MBA. Dit ei was drie jaar geleden verstopt en tot op heden niet gevonden. MBA heeft voor dit ei 10 bonuspunten gekregen.

 

 

 

In de middag hebben de klassen hun eigen programma gedraaid. In ieder gavel hebben we een heleboel blije en vrolijke kinderen gezien. Wij wensen iedereen een vrolijk pasen en tot 19 april!

 

Team Montessorischool Apollo