Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

sint 1

 

Wat was het een enorm feest afgelopen vrijdag. Sint & Piet brachten dit jaar weer een bezoek aan onze school. We startten de dag met elkaar op het plein. We hebben Sint verrast dit jaar! Elk jaar viert Sinterklaas zijn verjaardag met het geven van cadeaus aan iedereen. Dit jaar hebben we Sinterklaas een keer in het zonnetje gezet. Piet had iedereen opgetrommeld voor een leuk plan.... Hij heeft Sinterklaas naar binnen gestuurd om een lekker kopje koffie te drinken, zodat hij ondertussen een verrassing kon voorbereiden met alle kinderen van school. Er werden vlaggenlijnen opgehangen en er is geoefend met het verjaardagslied.

Sint was erg verrast toen hij buiten kwam. Hij is door de kinderen leuk verwelkomd, er is voor hem gezongen en gedanst. En hij kreeg een cadeau.... Een mega taart! Wat een gezellig feest voor hem. 

 

Sinterklaas heeft een bezoek gebracht aan de klassen van de school. In de onderbouw was hij verrast door de leuke vragen die er werden gesteld, in de middenbouw was hij overdonderd door de goochelkunsten en in de bovenbouw vond hij het fantastisch dat de líeve kinderen zo mooi voor hem zongen en hem een warm welkom gaven. 

 

sint 2

Dááág Sinterklaas, bedankt voor deze leuke dag en u bent volgend jaar weer van harte welkom bij ons op school!