Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

🎅kerstcrea

Op donderdagmiddag is er in alle klassen geknutseld, gekleurd of geschilderd. Alle kinderen hebben zich enthousiast inzet om de verschillende opdrachten in de klas te maken. Helaas konden ze niet door de school, zoals ze gewend waren. Langs alle klassen gaan om te kijken welke kerstcrea ze wilde gaan maken. We hebben zowel in de hal, de klassen de werkjes opgehangen, zodat de hele school versierd is. Elke klas heeft de ouders verblijd met een 'kijkje in de klas'. 

 

🎄opzetten en versieren van de kerstboom 

In de vorige Nieuwsflits heeft u al kunnen zien, hoe de groene hal van Sint naar Kerst is omgetoverd door meneer Rob. Ook in de rode hal is de boom opgetuigd, net zoal in de klassen. Foto's heeft u al in de klassenblog kunnen bewonderen. 

 

đź’ˇ kerstlampjes

Iedere ochtend starten we in de klassen met een gedicht, een verhaal of een liedje. Alle grote verlichting blijft uit en de kerstsfeer in de klassen komt tot zijn recht omdat het  ook buiten nog donker is. Vanaf vandaag mogen de kinderen hun eigen kerstlampje meenemen op een batterij. Het is fijn als de lampjes voorzien zijn van de naam van uw kind.