Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

VerhuizersAfgelopen vrijdag de 13e heeft het hele team samen met zes sterke verhuizers de hele school intern verhuisd. Om 7 uur 's ochtends stonden de verhuizers al voor het hek. Donderdag was het team reeds gestart met de voorbereidingen en tijdens deze laatste werkdag kwamen ze allemaal extra vroeg op school om met elkaar de verhuisklus te klaren.In een enorm tempo en dankzij een strakke organisatie en aansturing was de hele klus om 12.00 uur al geklaard en gingen de verhuizers naar een volgende klant. Bedankt mannen, het was top!

Het team is vervolgens de verhuisdozen gaan uitpakken en de kasten weer gaan vullen. Nagenoeg alle groepen hebben een ander lokaal gekregen. Boven zijn nu vijf lokalen in gebruik. De drie middenbouwgroepen zijn naar boven verhuisd en twee bovenbouwgroepen zijn doorgeschoven. Beneden hebben we nu één bovenbouwgroep, twee onderbouwgroepen, het extra ondersteuningslokaal en de (in oktober) nieuw te starten montesszomervakantieoripeutergroep. Een ware volksverhuizing dus en gelijk een mooie kans om alle spullen eens door de handen te laten gaan, te beoordelen wat blijft en wat weg kan en de kasten weer in te pakken.

Om half 4 waren we ook daar klaar mee en was het tijd voor een afsluitend drankje om daarna te gaan beginnen aan een welverdiende vakantie!

We gaan ons onderdompelen in veel 'niets doen', genieten van zon en mooi weer, lekker boeken lezen, naar vreemde landen reizen om dan langzaam aan tegen half augustus weer eens aan school te gaan denken.

 

We wensen alle ouders en kinderen ook heel veel plezier, voor jullie is de vakantie op vrijdag al begonnen en daarmee net iets langer dan 6 weken.

 

We verwachten jullie allemaal gezond en uitgerust terug te zien op maandag 27 augustus in onze opgeruimde, heringerichte school. Geniet van de vakantie!