Audit PROO Leiden: Rust, zelfstandigheid en vrijheid
9 juni

Inline imageRust en zelfstandigheid zijn twee absolute kernwaarden binnen onze montessorigemeenschap: kinderen die om half negen  zelfstandig aan hun werk beginnen, dat zonder moeite tot de middag volhouden en dat alles in een serene sfeer. Het auditteam van PROO Leiden was er diep van onder de indruk: "De kinderen zijn zeer zelfstandig en er heerst een basis van behulpzaamheid en wederzijds respect!". De afgelopen jaren hebben kinderen, ouders en personeelsleden zich ingezet voor het versterken van ons montessorionderwijs. Leren van en met elkaar vormde daarvoor de basis. Dat dit nu vanzelfsprekend in alle rust en vrijheid gebeurt, is de kroon op onze gezamenlijke inzet. 

 

Het auditteam dat ons op donderdag 23 mei bezocht heeft alle groepen bezocht en zich gedurende de dag verdiept in de montessoriwerkwijze, de interactie tussen de kinderen en de rol van de groepsleid(st)er. Aan het einde van de dag werden de waarnemingen van het auditteam met het team gedeeld, want ook binnen ons bestuur geldt dat we leren met en van elkaar. 

 

We willen alle kinderen en ouders die het auditteam hebben ondersteund van harte bedanken voor hun inzet. Samen zijn we er weer extra bewust van geworden hoe mooi en bijzonder ons montessorionderwijs is. Iets om terecht trots op te zijn!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...