Montessorischool Apollo weer druk bezocht tijdens de Landelijke Montessoridag!
11 maart

Montessorischool ApolloVandaag opende onze montessorischool haar deuren voor belangstellende nieuwe ouders. Gedurende de ochtend hebben zij een kijkje kunnen nemen in de Montessori Peutergroep en onder-, midden- en bovenbouw. De kinderen van groep 8 verzorgden als vanouds interessante rondleidingen. Ze vertelden vol enthousiasme over het werk dat in de groepen verricht werd: van leeswerkjes tot muurkranten en van schrijfopdrachten tot rekenmaterialen. Ook onze mooie groene buitenruimte kwam uiteraard weer goed aan bod.

Net als tijdens het Kijkje in de Klas, kwam ook vandaag weer goed naar voren hoe zelfstandig en zelfredzaam onze kinderen zijn. Ook de fijne omgang tussen groepsleid(st)ers en kinderen en kinderen onderling blijft een echte blikvanger. Daar kunnen we met zijn allen weer erg trots op zijn!

 

Bij dezen willen we alle hulpouders en kinderen nog een keer hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze inspirerende dag. Samen hebben we weer goed laten zien hoe ons montessorionderwijs bijdraagt aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie leergierige en enthousiaste kinderen.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...