Koningsspelen 2019: Lekker Fit en Lekker Gezellig!
12 april

Inline imageLekker Fit tijdens de Koningsspelen!

Het was weer rennen, vliegen, vangen en schieten geblazen tijdens de Koningsspelen! Op het groene schoolplein en op de velden van voetbalclub Leidsche Boys werd weer druk gesport door onze lekker fitte montessorianen. Sportiviteit en ontwikkeling van het individu hebben we als montessorischool natuurlijk hoog in het vaandel staan. Dat was ook tijdens de Koningsspelen weer goed te merken. De activiteiten verliepen sportief en met ruimte en geduld voor ieders talenten en leerpunten. We zagen kinderen die aan het einde van de rit echt beter in staat waren een pion om te mikken of een estafetteronde op een skippybal tot een goed einde te brengen. Na al het sporten waren we allemaal wel toe aan een gezamenlijke Koningslunch. Boterhammen werden belegd met aardbeienjam of een plakje komkommer en de bekers gevuld met halfvolle melk en water met citroen- en/of sinaasappelsmaak.

 

Lekker Gezellig tijdens de afsluiting van het dansproject!

Het was maar goed dat de kinderen lekker aten tijdens de Koningslunch, want om 14.15u was het tijd voor de afsluiting van ons dansproject. Centraal stond natuurlijk de uitvoering van het Koningsliedje Pasapas. DJ T. stond weer aan de knoppen en zorgde er met de kinderen voor dat dansoenemeloenen meester Wouter en meester Martijn de Pasapas weer iets beter onder de knie kregen. Hulde dus voor alle danstalenten! En natuurlijk een extra speciaal compliment voor onze podiumgiganten Juultje, Vlinder, Amélie, Anniek en Eeva!

 

U leest het al: zo vlak voor de meivakantie hebben we er met elkaar echt weer een gezellige en actieve dag van gemaakt. Wilt u lekker mee- en nagenieten? Check dan vooral de fotogalerij!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...