Kerstdiner op Montessorischool Apollo
19 december

Inline imageNa de kerstcrea en de gezellige ochtenden bij de kerstboom en het digihaardvuur stond donderdagavond 19 december de traditie der tradities op het programma: het Kerstdiner. Zoals altijd met een hoofdletter K, want tradities waar we trots op zijn en blij van worden schrijven we lekker met een hoofdletter, ook als dat volgens de regels misschien niet mag! 

Rond de klok van vijf stonden de eerste dames en heren te popelen om hun lekkere gerechten naar de klas te brengen. U leest het inderdaad goed: dames en heren, want de kinderen zagen er weer pico bello uit vanavond. Echt om door een ringetje te halen! Eenmaal binnen aangekomen was het tijd om van de verschillende gerechten een heerlijk buffet samen te stellen: pannenkoeken, fruitsalades, groentetaarten, hartige hapjes... het water liep ons bij het ruiken en zien van al het meegebrachte lekkers automatisch in de mond. Vervolgens was het anderhalf uur genieten geblazen: lekker eten en drinken, gezellig kletsen en geinen, kijken naar ontroerende, muzikale en grappige stukjes... het kon allemaal niet op. Tot slot werden we aan het einde van het Kerstdiner verrast door twee kerstvrouwen die ons trakteerden op een overheelijk toetje. Een geslaagde afsluiter van de avond.

Niet alleen in de groepen was het erg gezellig, ook in de mooi versierde speelzaal heerste als vanouds een warme sfeer. Tijdens het Kerstdiner konden ouders elkaar ontmoeten onder het genot van een glaasje gl├╝hwein, warme chocolademelk en een borrelhapje. Kortom, samenzijn en gezelligheid voor jong en oud. We willen alle kinderen, ouders en groepsleid(st)ers bedanken voor een fantastische avond. In het bijzonder bedanken we de leden van de EVC die ons weer enorm geholpen hebben met het tot een succes maken van deze geweldige traditie. Voor nu wensen we iedereen mooie dagen en een fijne jaarwisseling. Tot in 2020!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...