Kerstdiner op Montessorischool Apollo
20 december 2018 19:21

Ieder kalenderjaar op Montessorischool Apollo wordt afgesloten met het traditionele Kerstdiner. Met een hoofdletter K, want dat verdient een prachtig samenzijn als deze namelijk wel! Rond 17.00u arriveerden de eerste kinderen op het schoolplein, uiteraard in hun beeldigste kleren. Na een kwartiertje gezonde spanning was het dan tijd om alle hapjes en drankjes naar de groepen toe te brengen. Pannenkoeken, fruitsalades, groentetaarten, hartige hapjes... het water liep ons bij het zien van al het meegebrachte lekkers automatisch in de mond.


Om 17.30u was het tijd om afscheid te nemen van de aanwezige vaders en moeders en echt aan tafel te gaan. Gezelligheid maken we zelf, weten we, dus de dagen voor het Kerstdiner zijn kinderen en groepsleid(st)ers druk in de weer geweest met het voorbereiden van ontroerende, muzikale, grappige en gezellige optredens voor hun groepsgenootjes. Aan het einde van het Kerstdiner werden we verrast door twee kerstvrouwen die ons trakteerden op een overheelijk toetje. Een geslaagde afsluiter van de avond.


Niet alleen in de groepen was het erg gezellig, ook in de mooi versierde speelzaal heerste een warme sfeer. Tijdens het Kerstdiner konden ouders elkaar ontmoeten onder het genot van een glaasje glühwein, warme chocolademelk en een borrelhapje. Kortom, een gezellige avond voor jong en oud.


 


We willen alle kinderen, ouders en groepsleid(st)ers bedanken voor een fantastische avond. In het bijzonder bedanken we de leden van de EVC die ons weer enorm geholpen hebben met het tot een succes maken van deze geweldige traditie. Voor nu wensen we iedereen mooie dagen en een fijne jaarwisseling. Tot in 2019!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...