Kosmische Tentoonstelling: De Oude Grieken
18 december 2018 18:15

Op dinsdag 18 december was het tijd voor de tweede Kosmische Tentoonstelling van het schooljaar. Dit keer over de Oude Grieken. De Oude Grieken behoren, net als de Egyptenaren, tot de grote beschavingen uit de oudheid. De verhalen over onder andere de Trojaanse oorlog, Griekse goden als Zeus en Aphrodite en de ontwikkeling van de democratie zijn door de kinderen weer op uiterst creatieve wijze verwerkt in de vorm van bordspellen, muurkranten, mindmaps en quizshows. 


 


We willen alle tentoonstellers en bezoekers wederom bedanken voor de geboden interesse en enthousiasme. Samen hebben we ook van deze tentoonstelling weer een groot succes weten te maken. Nagenieten van al het moois is uiteraard weer mogelijk via de fotogalerij. 


 


Na de kerstvakantie hervatten we onze kosmische reis richting de tijd van de Romeinen. Op woensdag 16 en donderdag 17 januari brengen we een bezoek aan het Rijksmuseum van Oudheden om op levendige wijze kennis te maken met deze belangrijke en bepalende beschaving. Wilt u bij dit bezoek aanwezig zijn, dan kunt u zich via SchouderCom als groepsbegeleider aanmelden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...