Kerstcrea: Een creatief en gezellig Montessorisamenzijn
12 december

20181212_092752.jpg

"De gezelligheid in de school is grandioos!"

"Ik wist dat mijn kind goed kon knutselen, maar dit overtreft toch wederom mijn verwachtingen." 

"Wat werken de kinderen zelfstandig..."

"Ik heb gewoon even niks te doen, geloof ik..."

"Wat knap dat mijn kind al zo zelfstandig en precies kan knippen!"

"Het is fijn  om te zien dat ook de kleintjes op zo'n drukke ochtend heerlijk door het hele gebouw kunnen bewegen."

 

Zomaar wat uitspraken die door de aanwezige volwassenen gedaan zijn tijdens de jaarlijkse Montessori Kerstcreaochtend. Naast het knutselen, versieren en vouwen van allerlei kerstige items was het ook een beregezellig samenzijn. Kinderen van jong tot oud bewogen zich gedurende de ochtend door heel het schoolgebouw op zoek naar een creatieve activiteit. Het ene kind koos voor het vouwen van een kerstster, de ander voor het schilderen van rendiertje en weer een ander vond het een goed idee om een mooie kaars te weven van papieren stroken.

De aanwezige hulpouders hebben, zoals u hierboven kunt lezen, eveneens genoten van alles wat er in de school gebeurde. Soms was het even hard werken, maar de conclusie was steeds eenduidig: wat zijn de kinderen van onze montessorischool toch enorm zelfstandig!

 

We willen allen kinderen en hulpouders van harte bedanken voor hun enthousiasme en gezelligheid. Middels de fotogalerij krijgt u een goed beeld van wat er deze ochtend allemaal aan moois gemaakt is. Zijn foto's voor u niet voldoende en wilt u deze beeldige kunstwerken met eigen ogen aanschouwen? Kom dan tussen 14.30u en 14.45u gerust eens langs. Als u het vraagt vertelt uw kind er vast ook hele mooie verhalen bij!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren