Theaterbezoek Ins Blau
07 november 2018 07:25

Gisteren, dinsdag 6 november 2018, heeft de middenbouw de voorstelling Bruno wordt een superheld van MaxTak muziektheater bezocht.

De kinderen (en ouders) hebben zichtbaar genoten van het theaterspel in combinatie met live muziek (viool, cello, gitaar en bariton). Bruno en zijn twee nieuwe vrienden Arthur en Louise beleven een spannend avontuur. Bruno is net verhuisd. En zijn opa is overleden. Samen bouwen ze een mooie hut, die door een paar grotere jongens kapot wordt gemaakt. En dan, als het donker wordt, gebeurt er iets bijzonders. Bruno verandert in superheld Bruino. In bruine kleren en gewapend met bruine verf, durft hij alles. Hij verft de fiets van één van de pestkoppen bruin. En hij kan zijn opa weer ontmoeten. Die wacht elke avond op hem en vertelt Bruno over zijn heldendaden. Ze praten en ze lachen samen, totdat de zon weer opgaat. 

De kinderen zaten op het puntje van hun stoel! Dankzij de superhelden Bruino, Zwarthur en Blouise komt alles weer goed. Op de website van de theatergroep staan alle liedjes die er tijdens de voorstelling zijn gezongen. Als u naar www.maxtak.nl gaat, komt u ze vanzelf tegen. 

 

Alle ouders die hebben gereden nogmaals bedankt voor uw inzet en flexibiliteit! 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...