Inloggen

Montessorischool Apollo

preview

kerst a

 

 

Tja, ... en zo sluiten we vervroegd onze deuren. Gelukkig konden we de kinderen verrassen door van het kerstontbijt, een kerstlunch te maken en het een week vervroegen. In alle klassen zat de kerststemming er goed in. Alle teamleden en ook alle kinderen waren uitgedost voor de kerstlunch. Van foute kersttrui tot kostuum, van kerstrok tot galajurk, we hebben vanalles gezien vandaag. Wat hebben de kinderen, de ouders en het team er een werk van gemaakt! Complimenten!

 

 

Het kerstmenu:

 

- brood bruin/ wit bolletje/ kerststol

- hagelslag/ jam/ kaas/ worst

- eitje

- komkommer

- watermeloen/ appel/ bleekselderij

 

De kinderen hebben zich keurig gedragen in ons kerstrestaurant. De jam werd netjes met een lepeltje geschept en over de boterham verdeeld. Het hartige beleg met een vorkje gepakt. Limonade zelf ingeschonken door de kinderen. Er ging wel eens wat mis, maar we zijn hier om te leren. En het zelf opruimen (samen met de leidster) zien wij ook als een leermoment. Al met al duidelijk te zien dat de kinderen op een montessorischool zijn/ zitten. 

 

Als kers(t) op de taart kwam de kerstman (meester Peter volgens alle kinderen) een kerstkoekje en presentje brengen. De kinderen en het team hebben genoten van deze kerstdag op Montessorischool Apollo!

kerstgroet

Tot volgend jaar in 2022!