Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Koningsspelen

Op vrijdag 21 april hebben we deelgenomen aan de jaarlijkse Koningsspelen. Om 8.30u staken alle kinderen zich in hun bont gekleurde shirtjes. Klaar om er een sportieve dag van te maken. De kleuters op het Groene Schoolplein en de midden-  en bovenbouwers op de velden van VV Leidsche Boys. 

 

Na de gezamenlijke warming-up, begonnen de kinderen aan de verschillende sport- en spelactiviteiten. Pionnen omgooien of schieten, doelpunten scoren, dobbelstenen omkegelen en ballen vangen, het kwam allemaal voorbij. Het was fijn om te zien dat ieder kind zijn beste beentje voor zette en zo veel plezier ervaarde. De zeer bevlogen en jeugdige begeleidersgroep zorgde voor de benodigde kaders.  

 

Al dat rennen, springen, duiken, vallen en weer opstaan, maakte natuurlijk zeer hongerig. Het kwam dan ook goed uit dat er in iedere groep een welverdiende gezonde lunch klaarstond. Lekkere volkoren boterhammen, komkommers en appels en om de dorst te lessen een glas melk en een pakje fruitwater. Met het voorbijgaan van de lunch brachten we ook deze, weer zeer geslaagde, editie van de Koningsspelen tot een sportief einde.

 

Bij dezen bedanken we, naast de sportieve kinderen, ook de Stichting Koningsspelen, de vrijwilligers en sponsoren weer hartelijk voor het mogelijk maken van deze fijne, sportieve traditie!