Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
Van:Antoinette Poldervaart
Aan:Iedereen in alle groepen en samengestelde groepen
Zomerfeest
Agenda 30 juni 2023 18:00 - 20:00

Bij dezen nodigen we jullie van harte uit voor ons zomerfeest op vrijdag 30 juni 2023 van 18.00 uur tot 20.00 uur. Het thema dit jaar is Strand. Zet u de datum in de agenda? 

 

Hoe gaat dat ook alweer, het zomerfeest op Montessorischool Apollo?

Het zomerfeest is een feest waarbij de kinderen kunnen deelnemen aan allerlei spelletjes, een creatieve activiteit kunnen uitvoeren en u kunt allerlei leuke optredens bekijken op het open podium. Tevens zijn er kraampjes waar de kinderen en de ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen etc. wat eten en drinken kunnen kopen.

 

Open Podium

De kinderen kunnen zich vanaf heden inschrijven voor een optreden op het open podium op de lijst bij de klas. Bij teveel aanmeldingen wordt er in de klassen geloot. In de week aanlopend naar het zomerfeest is er in de school te zien wie wanneer optreedt.

 

Loterij

Er is tijdens het zomerfeest ook de mogelijkheid om een gokje te wagen in de loterij. U koopt voor één Pollo één lot bij de loterijstand (naast de hapjeskraam). Als u na het openvouwen van uw lot ons logo MET lotnummer aantreft, kunt u deze gelijk bij de loterijstand inwisselen voor uw prijs. Dit kan tot 19.45 uur.

 

Heeft u iets om te doneren of sponsoren voor onze loterij; bijvoorbeeld via uw werk? Werkt u in de bloemensector? In de handel? Supermarkt? Misschien kunt u iets leuks of lekkers doneren - dit mag ook in de vorm van een waardebon. Wellicht werkt u bij een sportschool, een beauty- of kapsalon of restaurant en kunt u een dienst sponsoren? Het moet een feest zijn om juist dat éne prijsje te winnen én te geven. Er mag een bedrijfsnaam op staan. Het mag geschikt zijn voor volwassenen of kinderen. Voor iedereen is er iets leuks te winnen! Heeft u iets leuks in gedachten? We horen het graag! 

 

Pollo's

Er zitten kosten verbonden aan dit feest voor het eten en drinken van de volwassenen. Onze ouderbijdrage is laag en daarom lukt het niet dit feest zonder extra kosten te organiseren. Alle inkomsten worden gebruikt voor de organisatie en kosten van dit zomerfeest. Tijdens het zomerfeest kan er alleen worden betaald met Pollo's. De Pollo's kunt u in boekjes van 10 kopen op school. Een boekje van 10 pollo's kost €5,00. Dit mag contant, maar zal vanaf heden ook mogelijk zijn door te betalen met uw pas of telefoon. Hierover later meer duidelijkheid. 

 

Voor de kinderen zijn er geen kosten verbonden aan dit feest. Zij krijgen een stempelkaart zodat zij gratis spelletjes kunnen doen en limonade en een pannenkoek kunnen halen. 

 

Vrijdag 30 juni start de voorverkoop van de Pollo's. Van 8.15 uur tot 8.40 uur en van 14.30 uur tot 15.00 uur kunt u terecht bij het verkooptafeltje dat bij de rode ingang zal staan. 

 

Ook tijdens het zomerfeest kunt u bij de kassa (bij de ingang van het schoolplein) vanaf 17.45 uur terecht om Pollo's te kopen. Let op: Alleen met de dit jaar gekochte Pollo’s kan er worden afgerekend bij de eet- en drinkgelegenheden. Te veel gekochte Pollo’s worden na afloop niet terug genomen. 

Zichtbaarheid: Openbaar