Kerstdiner en oudermarkt
22 december 2016 17:30 - 19:00

Kerstdiner in de groepen van 17.30 tot 19.00 uur (school open vanaf 17.15 uur)

Het kerstbuffet wordt door de kinderen en hun ouders zelf verzorgd. Vanuit alle groepen is er een oproep gedaan via SchouderCom om iets te maken voor die avond voor ongeveer 6 personen, dan is er ruim genoeg voor allemaal. U kunt meelezen met de antwoorden van de groep, zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat er een genoeg variatie is om uit te kiezen. Voor drinken en het toetje wordt gezorgd door de EVC.

Vanaf 19.00 uur worden de deuren van school weer open gezet zodat u uw kind kunt afhalen bij de eigen groep.

 

Samenzijn met de ouders van 17.30 tot 19.00 uur

Dit jaar bieden we u (na het succes van vorig jaar) weer de gelegenheid om tijdens het kerstdiner, tussen 17.30 uur en 19:00 uur, elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en/of drankje samen met andere ouders in de speelzaal of buiten op het plein. De EVC zorgt voor een gezellige aankleding, een sfeermuziekje en een drankje met een knabbeltje. Van u vragen we aanwezigheid, gezelligheid, misschien wat extra hapjes die u toch ook al voor de kinderen maakte. We rekenen op veel ouders en een gezellige avond. U blijft toch ook dit jaar?

Lukt dat niet, loop dan even binnen na 17.30 uur of kom dan wat eerder dan 19.00 uur, zodat u er toch even bij geweest bent.

 

Helemaal af zou het zijn indien er ouders zijn die (met elkaar) live kerstmuziek en/of gezang ten gehore kunnen brengen. Graag aanmelden bij de eigen leid(st)er of via de vragenlijst hieronder.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren